kwaliteit

Sinds 1948 is Ruitenberg een betrouwbare  leverancier van zoethoutwortelextracten. Met de in de loop der jaren opgebouwde kennis en ervaring  en uitgebreide netwerk binnen de markt is zij uitgegroeid tot een full service leverancier voor de voedingsmiddelenindustrie. Het bedrijf levert een zeer breed assortiment aan droppoeders, – pasta’s (vloeibaar)  en aanvullende  producten binnen de zoetwaren ingrediënten markt.  Als specialiteit van Ruitenberg BasIQs  zijn op verzoek specifieke blends van de poeders en pasta’s  van constante kwaliteit leverbaar.

Ruitenberg is zeer betrokken bij de kwaliteit van zoethoutwortelextracten door de gehele keten.  Deze betrokkenheid  wordt onder andere gekenmerkt doordat Ruitenberg  in eigen  laboratorium de specifieke analyse methode voor Ochratoxine  A (OTA) heeft ontwikkeld, die later als speciale (eco) methode is geautoriseerd. Naast analyses  in ons eigen laboratorium wordt tevens gebruik gemaakt van geaccrediteerde laboratoria die werken volgens ISO 17025:2005 normen.

Op de productielocaties van zusterbedrijf Ruitenberg Ingredients worden vloeibare drop en droppoeders (in blends) volgens FSSC 22000 normen geproduceerd. Ruitenberg BasIQs is ISO 22000 gecertificeerd, beschikt over een eigen EU Warehouse en een excellent monitoringssysteem. Deze  kwaliteitsaspecten, samen met een zeer ervaren Customerservice team stelt ons in staat u een optimale kwaliteit van onze producten te garanderen.

Naast de certificaten voor Internationale kwaliteitsstandaarden, beschikt Ruitenberg BasIQs over een Bio Certificaat (SKAL) en zijn de gangbare dropextracten Halal gecertificeerd.

 

Links


 

–  Code of Conduct

General terms and conditions BasIQs

Etikettering glycyrrhizinezuur (consumentenproducten)

 

Copyright 2021 Ruitenberg BasIQs | Powered by InToto Webdevelopment