Technisch Centrum

Teneinde nog beter in te kunnen spelen op de wensen van klanten is in 2012 een technisch centrum geopend. Het centrum beschikt over een volledige pilot plant voor  de productie van giet- en pers drop. Hier worden nieuwe extracten uitgetest, nieuwe recepten ontwikkeld, en in samenwerking met productontwikkelaars van klanten, aan nieuwe ideeën vorm gegeven.

De zoetwaren technologen van het technische centrum werken intensief samen met de commerciële afdeling in Amersfoort en de beide productielocaties voor droppoeders en vloeibare droppen. Bovendien is er een goede samenwerking met het R&D team van Ruitenberg Ingredients, waar gebruik kan worden gemaakt van specialisten op gebied van chemie, microbiologie, reologie en mengtechnologie.

De combinatie van kennis van de grondstoffenmarkt, technologisch innovatie, high tech. productie mogelijkheden en een korte afstand tot de klanten is uniek in de zoetwarenindustrie. Steeds meer relaties onderkennen de voordelen die deze combinatie biedt en maken gebruik van deze faciliteiten.

 

Copyright 2021 Ruitenberg BasIQs | Powered by InToto Webdevelopment